Rigtig mange danskere har stillesiddende jobs. Det vil sige, at de er inaktive det meste af dagen, og det kan gå ud over både overskud og koncentration. Man bliver ofte mere træt af at sidde stille frem for at være fysisk aktiv og med en lang arbejdsdag fra 8 til 16, er det ikke så underligt, at koncentrationen i så fald daler i løbet af dagen.

Når folk mister overskuddet på grund af inaktivitet, så går det som regel også ud over arbejdsglæden, og det kan i sidste ende få store konsekvenser. Af den grund er det en rigtig god idé at indføre motion på arbejdspladsen, så man kan få overskuddet og glæden tilbage.

– Nemme træningsøvelser til arbejdspladsen

Motion på arbejdspladsen behøver ikke at være besværligt. 10 minutters træning hver dag kan faktisk gøre en kæmpe forskel. Man kan f.eks. bruge sin pause på at lave nogle simple styrketræningsøvelser. Squats, lunges, englehop, sprællemænd …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.