Et anhængertræk er den oplagte vej til at optimere pladsudnyttelsen og spare penge, når du bevæger dig ud på vejene med stor oppakning. Dagene bliver længere og længere, og der går ikke længe, før sommeren for alvor er over os. Selvom du måske har fået klaret en god portion af forårsklargøringen i hus og have i påsken, kommer vi ikke udenom, at det er sommeren, der er den absolutte højsæson for vedligeholdelse af hus, have og de projekter, der måske ikke er tid til resten af året. Hvad enten den står på fintrimning af hække og buske, eller sommerlyset og energien fordrer, at der skal ryddes ud og pakkes væk, betyder det samtidig, at der kan opstå akut brug for bilen – og plads til de læs, der skal køres på forbrændingen eller lossepladsen. Her er anhængertrækket et must. Både hvis der skal køres havekrat, der sviner, eller hvis tiden er knap, og antallet af ture minimeres. Er du ikke allerede indehaver af en bil med anhængertræk, kan det dog være en ganske bekostelig affære at få monteret ét, og det kan derfor betale sig at sondere markedet, inden man investerer endeligt. Et godt sted at starte er hos autoportalen Autobutler, der giver et hurtigt og overskueligt overblik over autoservices af alle afskygninger. En hurtig søgning viser stor prisvariation for montering af anhængertræk. Bl.a. kan det betale at tanke lidt ekstra benzin og tage køreturen til en anden by, da der fra autoværksted til autoværksted er relativt stor forskel på, hvor meget de tager for servicen. Anhængertrækket er hverken af æstetisk ynde eller noget, der følger med, når du køber bil. Til gengæld kan det vise sig tæt på uvurderligt i længden, når først man gør det op i bekvemmelighed og sparede kroner på køreture med læs. Gode råd til


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind