Et anhængertræk er den oplagte vej til at optimere pladsudnyttelsen og spare penge, når du bevæger dig ud på vejene med stor oppakning.

Dagene bliver længere og længere, og der går ikke længe, før sommeren for alvor er over os. Selvom du måske har fået klaret en god portion af forårsklargøringen i hus og have i påsken, kommer vi ikke udenom, at det er sommeren, der er den absolutte højsæson for vedligeholdelse af hus, have og de projekter, der måske ikke er tid til resten af året.

Hvad enten den står på fintrimning af hække og buske, eller sommerlyset og energien fordrer, at der skal ryddes ud og pakkes væk, betyder det samtidig, at der kan opstå akut brug for bilen – og plads til de læs, der skal køres på forbrændingen eller lossepladsen.

Her er anhængertrækket et must. Både hvis der skal køres havekrat, der sviner, eller hvis tiden er knap, og antallet af ture minimeres.

Er du ikke allerede indehaver af en bil med anhængertræk, kan det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.