Der findes mange måder hvorpå du kan markedsføre dig på Internettet. Det er ikke alle, der er lige effektive. Der er særligt én form for markedsføring, der skaber vækst hos danske webshops; affiliate markedsføring.

Det er en form for markedsføring, der er effektiv til en lav pris. Derfor kan det bruges af både mindre webshops som Dinsmag.dk og en større webshop som Wupti.com. Driver du selv en webshop, så er affiliate markedsføring noget, der er værd at overveje.

Der findes mange måder hvorpå du kan igangsætte affiliate markedsføring. Den nemmeste løsning er dog, at tage kontakt til et affiliate netværk, som kan hjælpe dig i gang med at markedsføre din webshop på denne måde.

Betal ikke før, du har fået et salg
Det bedste aspekt ved affiliate markedsføring er, at du ikke skal betale, før du har fået et salg. Det hele er baseret på, at du betaler en provision pr. salg, der skabes via én af dine publishers. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.