Det er vanvittigt hårdt arbejde at være iværksætter, og det indebærer ofte en arbejdsuge på langt over 50 timer. Det er derfor svært at få et familieliv til at fungere på samme tid, hvorfor mange venter med dette.

Hvis du drømmer om at blive iværksætter, så er det derfor bare med at komme i gang så tidligt som muligt. Hvis du først får familie, så har du nemlig et hensyn til denne, som du ikke kan tilsidesætte.

– Mange unge iværksættere

Kigger man på iværksættere, så er de fleste i tyverne eller endda yngre. De ved nemlig godt, at det bare er med at komme i gang, mens man er ung og uden familie.

Samtidig er det en livsstil at være iværksætter, og mange har glædet sig til dette, lige siden de var børn. Der er også mange netværksgrupper for unge iværksættere, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.