Det er vanvittigt hårdt arbejde at være iværksætter, og det indebærer ofte en arbejdsuge på langt over 50 timer. Det er derfor svært at få et familieliv til at fungere på samme tid, hvorfor mange venter med dette.

Hvis du drømmer om at blive iværksætter, så er det derfor bare med at komme i gang så tidligt som muligt. Hvis du først får familie, så har du nemlig et hensyn til denne, som du ikke kan tilsidesætte.

– Mange unge iværksættere

Kigger man på iværksættere, så er de fleste i tyverne eller endda yngre. De ved nemlig godt, at det bare er med at komme i gang, mens man er ung og uden familie.

Samtidig er det en livsstil at være iværksætter, og mange har glædet sig til dette, lige siden de var børn. Der er også mange netværksgrupper for unge iværksættere, hvorfor det påvirker deres venner til også at blive iværksættere.

Der er dermed skabt en hel bølge af unge iværksættere, hvilket er yderst positivt for samfundet. Samfundet kunne dog godt give nogle endnu bedre rammer for disse unge iværksættere, hvilket kunne skabe endnu flere arbejdspladser.

– Det er aldrig for sent

Selvom du ikke er kommet i gang med din karriere som iværksætter, så er det aldrig for sent. Man kan godt starte op stille og roligt og så bygge virksomheden op henover en årrække.

Når børnene bliver større, så får du igen mere tid. Det er derfor ikke for sent, selvom du har fået børn. Forældre lærer også at planlægge deres tid bedst muligt, hvilket er en god egenskab inden for iværksætteri.
Giv aldrig op

Skal man se på et fællestræk for succesfulde iværksættere, så er det deres stædighed og evnen til aldrig at give op.

De færreste får succes med deres første virksomhed, men de lader sig ikke slå ud af dette. De bruger dette som en læringsproces, og så er de bedre stillet til det næste projekt.