‘Den bedste sælger’

Jeg havde engang en klassekammerat der hed Bent . Da vi gik ud af handelsskolen, kom Bent pludseligt og fortalte, at han helt spontant havde fået et job som sælger. Jeg husker ikke helt hvad det var han skulle sælge, men det var vist noget med maskiner og dele til landbrugssektoren, eller noget i den stil. I alt fald var det noget, som hverken Bent eller os andre havde det mindste forstand på.

Men der skete så det, at Bent allerede på andendagen af hans ansættelse – og stadig under en form for prøvetid – lavede et salg der var det største i firmaets mangeårige historie. Jeg husker det tydeligt, for han kom og fortalte det samme dag som det var sket, med et smil der var så bredt, at han næsten ikke kunne komme ind ad døren. Han havde solgt for en formue, imponeret samtlige ansatte og chefer i firmaet, fået en øjeblikkelig fastansættelse – og selv tjent en mindre formue i provision. Provisionen havde været så fed, at han ugen efter kom …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.