Kan man leve af drømme? Og kan man bygge en startup på drømme? Nogle vil nok sige at det er den eneste måde at gøre det på. På vilter.dk vil vi gøre det, sådan rent bogstaveligt!

Vi vil prøve at erobre verden med digitale godnathistorier som er tilpasset det enkelte barn. Derfor har vi opfundet Vilter Ørngot, en moderne Ole Lukøje som tager barnet med i sjove og fantasifulde drømme om natten.

Men vi skriver ikke her for at fortælle om hvor fantastiske vi tror vi er, eller hvor unikt og verdensfredsskabende vi bilder os ind at vores produkt er. Vi vil hellere invitere alle med en iværksætter i maven eller andre steder i kroppen med på vores rejse fra idé til success. Eller totalt fiasko. Det kan vi ikke rimeligvis vide endnu, omend der er nogle tydelige tegn på at vi har fat i noget.

Vi har valgt at blogge om vores startup, og gå i dybden med hvad der sker og hvordan virksomheden udvikler sig. Hvad gør vi rigtig, hvad …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.