Kan man leve af drømme? Og kan man bygge en startup på drømme? Nogle vil nok sige at det er den eneste måde at gøre det på. På vilter.dk vil vi gøre det, sådan rent bogstaveligt! Vi vil prøve at erobre verden med digitale godnathistorier som er tilpasset det enkelte barn. Derfor har vi opfundet Vilter Ørngot, en moderne Ole Lukøje som tager barnet med i sjove og fantasifulde drømme om natten. Men vi skriver ikke her for at fortælle om hvor fantastiske vi tror vi er, eller hvor unikt og verdensfredsskabende vi bilder os ind at vores produkt er. Vi vil hellere invitere alle med en iværksætter i maven eller andre steder i kroppen med på vores rejse fra idé til success. Eller totalt fiasko. Det kan vi ikke rimeligvis vide endnu, omend der er nogle tydelige tegn på at vi har fat i noget. Vi har valgt at blogge om vores startup, og gå i dybden med hvad der sker og hvordan virksomheden udvikler sig. Hvad gør vi rigtig, hvad tror vi at vi gør rigtig, og hvad burde vi rigtig meget lade være med? Og ikke mindst: kan man bygge en forretning op omkring godnathistorier? Alt dette og meget mere vil vi fortælle løbende om i vores nye blog. Vi blogger også om børn og søvn generelt. Selv om vi tror på vores godnathistorier, så kan de ikke løse hele opgaven med putningen om aftenen. Om din indre iværksætter fylder mere end dine moderlige eller faderlige instinkter, kan du filtrere al børnesnakken væk, og fokusere på startup delen af vores blog. Det gør du her. Vi håber at du vil læse med og følge vores lille startups rejse med ukendt land. og vi krydser fingre for at bloggen ikke ender som en søvndyssende godnathistorie for vores læsere. Det er jo ikke meningen, eller hvordan var det nu? Godnat og blog godt, Anders Larson stifter af vilter.dk – en 100% vegetarisk hjemmeside med kødfulde godnathistorier


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind