For at sikre virksomheden den bedste start på deres finansielle rejse, vil vi være jer en særdeles effektiv samarbejdspartner.

1.Vi sikrer at jeres finansielle informationer rammer bredt hvilket bevirker at værdien af jeres aktiekurs og deraf virksomhed bliver langt højere.

2.Vi kan på samme tid agere som en form for distributør af jeres interessante produkter i pipelinen, da små 45.000 private som institutionelle investorer sikres viden om jeres koncept (word to mouth).

3.Med andre ord kan vi i fællesskab medvirke til at øge værditilførsel på både kurs og kundebase for jeres virksomhed.

Er I klar til at række ud efter de private investorer og fortælle dem om jeres mange spændende initiativer, så er vi den helt rette samarbejdspartner for jer.

Et faktum er at jo mere synlig og engageret en ledelse/virksomhed er, des mere tiltrækker den nye investorer hvilket igen sikrer øget volume og deraf en højere aktiekurs.

Unik awareness er nøgleordet og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.