For at sikre virksomheden den bedste start på deres finansielle rejse, vil vi være jer en særdeles effektiv samarbejdspartner.

1.Vi sikrer at jeres finansielle informationer rammer bredt hvilket bevirker at værdien af jeres aktiekurs og deraf virksomhed bliver langt højere.

2.Vi kan på samme tid agere som en form for distributør af jeres interessante produkter i pipelinen, da små 45.000 private som institutionelle investorer sikres viden om jeres koncept (word to mouth).

3.Med andre ord kan vi i fællesskab medvirke til at øge værditilførsel på både kurs og kundebase for jeres virksomhed.

Er I klar til at række ud efter de private investorer og fortælle dem om jeres mange spændende initiativer, så er vi den helt rette samarbejdspartner for jer.

Et faktum er at jo mere synlig og engageret en ledelse/virksomhed er, des mere tiltrækker den nye investorer hvilket igen sikrer øget volume og deraf en højere aktiekurs.

Unik awareness er nøgleordet og her er vores danske investorbase med + 45.500 investorer lige stedet for jer.

Vores mange investorer ligger inde med omkring 15 milliarder kr klar til at blive placeret i attraktive virksomheder, og nøglen til investorernes depoter ligger i vores koncept “Next Generation Strategic IR”.

Den perfekte løsning hvor virksomheder sikres den direkte dialog med de private investorer, hvilket igen signalerer tillid og troværdighed og ikke mindst signalværdien til markedet om at de som virksomhed værner om deres investorer.

En ting virksomhederne bør være opmærksomme på er fra klokken ringer inde på Nasdaq, er de overladt til sig selv for at sikre sig den vigtige parameter for succes (awareness).

Mere om vores koncept.

Hvad kan Aktieporteføljen Direct gøre for din virksomhed?

Med målrettet langsigtet indsats forener APs post-IPO digitale løsninger at selskabet forbliver på investorernes læber, hvor statistik, analyser og feedback fra APs Facebook platform giver det børsnoterede selskab information der kan anvendes i selskabets IR strategi og målinger omkring IR performance management.

Således giver APs “proof of koncept” kaldet Next Generation Strategic IR ammunition til at give såvel det nye børsnoterede selskab succes, men såvel efterfølgende som allerede etablerede selskaber kan tilbydes APs besparende tilgang bestående af 4 cornerstone IR services, og supporteret af et dusin add-on tillægsydelser der sikrer forøget værdi til selskabets IR program.

Det etablerede selskab finder god anledning til at digitalisere en række IR aktiviteter der tidligere omkostningsmæssigt har tynget voldsomt på IR budgettet.

Nogle virksomheder kan således med stor fordel kannibalisere deres finansielle kommunikationsproces – og ikke med et tilpasset IR budget, men med et budget og nytænkning hvor AP står for en fremadrettet palette af digitale IR services der ikke tidligere er set i Danmark.

I relation til ovenstående kan I med stor sandsynlighed svare ja til mindst et af følgende behov.

Aktieporteføljen Direct

Mvh

Andreas Rasmussen
CEO & Founder Aktieporteføljen
andreas@aktieportefoljen.dk

Webside: https://aktieportefoljen.dk/

AP-Facebookgroup.
https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen

AP-Facebook-Page.
https://www.facebook.com/Aktieportefoljen/

AP-LinkedIn.
https://www.linkedin.com/groups/8301882