De fleste kender det helt sikkert. I flere år i træk står lamper, hylder og billeder henne i hjørnet, før de bliver sat op. I nogle hjem kommer tingene aldrig op, fordi man simpelthen glemmer det. Mange udskyder ophængningen som den absolut sidste ting, når de flytter ind i et nyt hjem. Hvis du leder efter informationer om hvordan en opsætning af gipsvæg skal laves, kan du trykke på linket.

Det skyldes naturligvis, at man skal kunne se indretningen for sig for at beslutte, hvor noget vil tage sig bedst ud. Og så skyldes det, at der helst skal være så rent som overhovedet muligt, før man giver sig i kast med søm og boremaskine i det nye hjem.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at hænge lamper, billeder og hylder op på en væg af gips, for der er mange ting, man skal tage højde for, så man ikke beskadiger hverken ens egne fine genstande eller risikerer at beskadige selve gipsvæggen.

I denne …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.