Mik Strøyberg og Morten Meisner er den stærke iværksætterduo bag en ny digital platform, der kommer til at revolutionere den daglige kontorgang.

”Et velfungerende kontor er fundamentet for en velfungerende virksomhed. Og de fleste ved, hvor krævende det er at få alle kontorets tandhjul til at gå i hak – og hvordan tingene ender med at blive løst ad hoc af mennesker, der i virkeligheden skulle have brugt tiden på deres rigtige arbejde.”

Så klar er meldingen fra administrerende direktør i Good Monday, Mik Strøyberg. Mik Strøyberg er netop hjemvendt efter syv års forretningseventyr i New York. Her stiftede han Lemonsqueeze, som specialiserede sig i at hjælpe virksomheder ind på det amerikanske marked. Virksomheden blev solgt i 2017, men inden da nåede han at hjælpe mere end 70 virksomheder med at skalere deres forretning på nye markeder. Med sig har han Morten Meisner, der er bedst kendt for sin udvikling af e-bogstjenesten Mofibo, bureauet Revolt, og det nye phonebooth startup, Room. De mener begge, at den digitale kontor-platform bliver et ’point of no return’ inden for kontordrift:

“Good Mondays platform samler alle aktiviteter, der vedrører kontoret, ét sted. Det betyder, at du fremadrettet har et sted, du går hen, når der skal gøres ekstra rent i krogene, når kaffemaskinen siger mærkelige lyde, når du skal bruge en hånd til at samle de nyindkøbte kontorstole, eller du skal have stablet en ekstraordinær fredagsbar på benene,” siger Mik Strøyberg og fortsætter:

”Good Monday er kort sagt stedet, du går hen for at få det samlede overblik over kontoret og de services, der er behov for. Vi sikrer, at kontoret spiller, så virksomhederne kan fokusere på det, de er sat i verden for – hvilket sjældent er kontordrift,” lyder det fra Mik Strøyberg.

Stærke samarbejdspartnere
Good Mondays services er nøje udvalgt og vil blive eksekveret af et netværk af stærke samarbejdspartnere og leverandører. Derudover giver platformen adgang til en personlig office assistant hos Good Monday, som hjælper, hvis noget skal fikses løbende, og som inspirerer til at få et endnu bedre og mere veldrevet og spændende kontorliv.

Kun én serviceaftale
Sidst men ikke mindst giver platformen et komplet overblik over alle de serviceaftaler, der vedrører kontoret. Indtil nu har de fleste danske kontorer kørt uden et centralt system, hvilket vanskeliggør livets gang på et kontor og gør det langt mere kaotisk, end det bør være.

Med Good Monday samler vi alt, så kontoret kun får én serviceaftale. Ét fyldestgørende overblik over alle aktiviteter, mulige services, regninger, drift osv., der har med kontoret at gøre. Og samtidig skaber vi en platform, der fra virksomhedens side nemt kan justeres og tilpasses egne behov.

”Vi ved, at kontordrift på mange arbejdspladser er forbundet med frustrationer hos såvel medarbejdere som hos ledelsen. Og alle ved, at et kontor, der ikke kører på skinner, i sidste ende er lig med tabt arbejdsfortjeneste. Hos Good Monday er vi er sat i verden for at sikre et godt og attraktivt arbejdsmiljø i alt fra små til store virksomheder, og vi tror på, at det sker ved en bundsolid kontordrift, der både inspirerer medarbejdere og chefer til at fokusere på det, de er bedst til – deres arbejde,” siger Mik Strøyberg.

Investering
Det er ikke kun de to iværksættere, der synes, Good Monday er en god idé. PreSeed Ventures har investeret 3 millioner, og Investment Director, Helle Uth, har store forventninger til platformen og teamet.

“Da Mik kom til os og fortalte om Good Monday, så fangede det med det samme vores interesse. Forventningerne til fremtidens arbejdsplads bliver anderledes, end de er i dag, og vi mener, Good Monday har potentialet til at blive en betydelig spiller inden for effektivisering og digitalisering, samtidig med at Good Monday kan bidrage til at skabe en arbejdskultur, der kan tiltrække og fastholde fremtidens medarbejdere. Teamet, der står bag, betyder også rigtigt meget, når vi beslutter os for at investere i en virksomhed. Mik har en historik, en erfaring og et drive, der gør, at vi tror på, at han kan eksekvere og tiltrække de rette medarbejdere på rejsen. Det er vores erfaring, at det rette team har en absolut afgørende betydning for, om en virksomhed kan udvikle sig til at have et skalerbart internationalt potentiale, som er det, vi leder efter i PreSeed Ventures.” siger Investment Director i PreSeed Ventures, Helle Uth.