Mik Strøyberg og Morten Meisner er den stærke iværksætterduo bag en ny digital platform, der kommer til at revolutionere den daglige kontorgang.

”Et velfungerende kontor er fundamentet for en velfungerende virksomhed. Og de fleste ved, hvor krævende det er at få alle kontorets tandhjul til at gå i hak – og hvordan tingene ender med at blive løst ad hoc af mennesker, der i virkeligheden skulle have brugt tiden på deres rigtige arbejde.”

Så klar er meldingen fra administrerende direktør i Good Monday, Mik Strøyberg. Mik Strøyberg er netop hjemvendt efter syv års forretningseventyr i New York. Her stiftede han Lemonsqueeze, som specialiserede sig i at hjælpe virksomheder ind på det amerikanske marked. Virksomheden blev solgt i 2017, men inden da nåede han at hjælpe mere end 70 virksomheder med at skalere deres forretning på nye markeder. Med sig har han Morten Meisner, der er bedst kendt for sin udvikling af e-bogstjenesten Mofibo, bureauet Revolt, og det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.