Flere og flere kvinder kæmper sig til tops i samfundet, og det er efterhånden helt naturligt med kvindelige direktører og bestyrelsesmedlemmer. Mændene er dog stadig overrepræsenteret, men dette kan nemt ændre sig i løbet af få år.
Mange kvinder er nemlig begyndt at prioritere karrieren benhårdt, hvilket har resulteret i kvindernes indtog i erhvervslivets absolutte top.

– Kvinder er bedre uddannet end mænd

Mænd har historisk altid været bedst uddannet, og kvinderne har haft til opgave at passe hjemmet. Derfor trak det store overskrifter i landets aviser, da kvinder for få år siden overhalede mænd i uddannelseslængde.
Mange af de helt tunge og mest anerkendte studier er efterhånden domineret af kvinder, selvom disse studier traditionelt har væres mandsdominerede.

Se bare på lægestudiet, som regnes for et af de hårdeste og mest prestigefyldte studier. Her er der efterhånden næsten dobbelt så …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.