Jeg vil som indledning fortælle at jeg er meget fornøjet med ”vores” forening.
Jo mere jeg læser om start up og iværksætteri begynder jeg at tro at jeg måske tilhører en anden kategori da jeg som ”seenager” har kastet mig ud i et projekt og især en tilhørende finansieringsverden jeg faktisk ikke før har haft brug for og derfor må tilstå min uvidenhed og skuffelse.
Jeg bliver 75 år og har faktisk været iværksætter i det meste af mit voksne liv. Som det har været i mange tilfælde, så har jeg udviklet og designet et produkt, som jeg derefter har solgt, med en efterfølgende royalty.
Den og min verden har bestemt ikke altid været speciel nem, men på trods af det så har jeg aldrig fortrudt at have et arbejde der mere er en livsstil.
Nok om det!
Ved et tilfælde blev jeg viklet ind i en idé eller nærmere et beskrevet behov, som en person ikke selv havde nogen forudsætning for at realisere.
Der blev præsenteret 4 ”solide” investorer og nogle store …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.