Det privat-offentlige partnerdrevet initiativ Succes Online styrker digitaliseringsparatheden blandt små og mellemstore virksomheder og landets studerende. Mere end 30.000 danskere er blevet trænet i digitale færdigheder, og projektet forventes at have afholdt træninger og workshops i alle landets kommuner inden udgangen af 2018. Iværksætteren har mødt Google Danmarks landechef Malou Aamund til en snak om behovet og nødvendigheden af Succes Online programmet og fremtidens vindervirksomheder.

Af Alex Randrup

Vækstvirksomheder og nye iværksættere skal fremelskes. Det har været den politiske parole fra Christiansborg siden midten af 00’erne, hvor ambitionen om at være en nation af iværksættere første gang blev udråbt af forhenværende Økonomi- og Erhvervsminister Bendt Bendtsen (K). Det offentlige erhvervsfremmesystem er under beskydning i disse måneder og offer for en granskning af et nedsat forenklingsudvalg. Erhvervsfremme kommer i mange …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.