South by Southwest handler om alt det, der er på vej frem inden for musik, film og teknologi. Det er et sted fyldt med buzzwords, men skraber man lidt i overfladen, får man et god indikation på, hvor vi er på vej hen. South by Southwest er også et sted, hvor nordiske startups skal blive mere synlige, for vi har nogle af løsningerne på fremtidens udfordringer.

 

Af Simone Okkels, Freelancer

Jeg kalder det conference blues. Når man har været i en tilstand af konstant søvnunderskud og kaffeoverskud. Et bombardement af nye indtryk, nye mennesker, nye møder over kort tid. For kort tid, men det virker som lang tid. Så meget pakket ind på én konference. Og så kommer man hjem. Der er stille. Tankerne kan endelig samle sig. Og man kommer ned fra det trip, som det er at få det maksimale ud af South by Southwest. Den …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.