En formiddag i marts blev opstartsmødet for Dansk Iværksætter Forenings Erhvervsklub sat i gang på H.C. Andersen Slottet i Tivoli. Det var en formiddag, der stod på taler og networking med en fælles vision om at fremme iværksætteriet i Danmark.

Af Cecilie Fuhlendorff

Det er egentlig et gråt og tomt Tivoli, der byder velkommen den 13. marts. Blomsterbedene er brune og hvide af jord og halvtøet sne, og der vokser ikke meget grønt i haven, selvom kalenderen siger forår. Men inde på H.C. Andersen Slottet i H.C. Andersen Lokalet spirer det. Det spirer af iværksættergejst, ønsker om bedre rammevilkår og skabertrang. Dansk Iværksætter Forening har inviteret iværksættere, erhvervsledere og politikere til et opstartsmøde, der skal sætte gang i DIF Erhvervsklub.

“Velkommen til jer alle. Det er vigtigt, at I kunne komme” lyder det fra Peter Kofler, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.