Børn, madpakker og balancen mellem familie- og arbejdsliv. Ordene lyder velkendte for de fleste danske forældre, og de rimer ikke umiddelbart på hurtigtvoksende scaleup-virksomhed. Alligevel er netop de ting grundstenene for Jeanette Fæsters virksomhed YUMMII YUMMII, der, som hun selv beskriver det, næsten vokser hurtigere, end hun selv kan følge med til.

Af Cecilie Fuhlendorff

Jeanette Fæster har udviklet Bento- og termomadkasser og vandflasker, som har praktisk anvendelse og bæredygtighed for øje. Idéen kom, da hendes søn blev optaget på Elite Sports Akademi Aarhus, og det at fodre en sportsglad teenage-dreng med spændende mad blev lidt af en udfordring. Med mange års erfaring som underviser i blandt andet innovation og iværksætteri på Aarhus Handelsgymnasium besluttede hun at afhjælpe sin søns madpakke-problem og springe ud i drømmen om at være …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.