Af Charlotte Schmidt Sørensen, Freelancer

Som iværksætter har du brug for synlighed. Så meget som muligt – og helst af den slags, der ikke koster en kronjuvel. Online-synlighed er lig med SEO, men du behøver ikke et SEO-bureau for at komme frem i verden. Måske skal du have lidt assistance til teknikken, men en stor del af den tekniske SEO skal kun gøres én gang. Ged barberet.

Sådan forholder det sig ikke med dit tekstindhold. Vidste du, at tekstindholdet er det bærende element i SEO? Faktisk er det svært at overvurdere tekstens betydning for din placering. Strategisk og kreativ tekstforfatning er en løbende proces, og hvis du har mod på at stå for det selv, gør du dit opstartsbudget en tjeneste.

Her følger fem relativt enkle tips til SEO med tekst.

#1: Søgeordsanalyse

Den er ikke strengt nødvendig, men analysen vil gøre dit skrivearbejde mere effektivt. Glem regnemaskine og Excel-ark, og lad Google hjælpe dig. Når du …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.