Af Niels Agerup, Direktør, CCO, Ase

At realisere den gode idé kræver blod, sved og tårer. Det ved enhver iværksætter. Færre er opmærksomme på, hvor vigtigt medarbejdernes trivsel er, hvis det skal lykkes at stable en succesfuld virksomhed på benene. Det gælder såvel det psykiske som fysiske klima på arbejdspladsen.

Et hav af beslutninger skal træffes i en ny virksomhed, og helt vitale spørgsmål trænger sig på. Hvordan skal produktet markedsføres og toptunes? Hvordan skaffes kapitalen? Hænger økonomien sammen? Så ganske forståeligt hvis opmærksomheden på medarbejdernes trivsel fortoner sig. Men faktisk er der god grund til på et tidligt tidspunkt at gøre sig overvejelser om medarbejdernes velbefindende, hvis virksomheden skal generere vækst i fremtiden.

Jo bedre arbejdsmiljøet er, jo mere produktive og kreative er medarbejderne. Uanset om der er én, to eller 500 ansatte. Traditionelt betragtes investeringer i arbejdsmiljøet som en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.