Af Peter Kofler, Formand Dansk Iværksætter Forening

Iværksættere er helt centrale for at få vækst i Danmark, og de kommende måneder bliver afgørende for, hvordan iværksætteriet fremmes bedst muligt, når det nuværende erhvervsfremmesystem står overfor en omlægning. Hvert år allokeres svimlende 4,7 milliarder til 350 forskellige erhvervsfremmeaktører. Pengene er på papiret til at støtte danske virksomheder. Men for få får gavn af de mange skattekroner. Det vil politikerne på Christiansborg nu kigge nærmere på.

Der er mange gode grunde til at ændre erhvervsfremmesystemet, og vores forventninger til et nyt system er høje. Det vildtvoksende og vidtforgrenede erhvervsfremmesystem er endt i et miskmask af tilbud og ordninger, der forsøger at råbe virksomhederne op. Oftest forgæves. Systemet er kompleks og alt for drevet af udbud frem for efterspørgsel. Heldigvis har erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) udvist handlekraft og nedsat et …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.