Der er ingen tvivl om at man som iværksætter bliver nødt til at have et vist drive for at komme igennem de perioder hvor det hele bare er op ad bakke.

Hvis man så samtidig er iværksætter der har meget fokus på at drive organisk trafik igennem søgemaskinerne, så skal man i 2018 være forberedt på at det går meget langsommere end det gjorde for bare et par år siden.

Hvis man fx gerne vil starte et site der sammenligner kviklån, skal man ikke forvente at få nogensom helst gode placeringer på de større søgeord før der er gået minimum 3-6 måneder.

Der er selvfølgelig mange andre nicher hvor man kan opnå gode placeringer noget hurtigere, da konkurrencen ikke er nær så stor. Omvendt vil den potentielle gevinst også være noget mindre, så det er noget man skal gøre op med sig selv.

Uanset hvilket type site man vælger at starte, er det bare super vigtigt at man bliver ved med at arbejde på det kontinuerligt, da man ellers vil opleve at ens placeringer stille og roligt forsvinder.

En af de nemmeste måder at få bedre placeringer på, er ved at undersøge konkurrenternes “links”. Dette kan man gøre med et værktøj som Ahrefs.com. Det er selvfølgelig ikke alle linksne man kan “kopiere” men man vil ofte kunne skaffe 50 links forholdsvist hurtigt.

Det er selvfølgelig sjældent nok at få de “hurtige links”, så næste skridt ville sandsynligvis være at lave gæsteindlæg på diverse blogs i ens niche. Ved en simpel google søgning på “gæsteindlæg / gæsteblog + nichekeyword” kan man sandsynligvis finde nogen der godt vil lade dig skrive et indlæg på deres blog, da mange gerne vil have gratis indhold.

Held og lykke med at komme igang med dit nye projekt! Bare husk at blive ved!