Der er ingen tvivl om at man som iværksætter bliver nødt til at have et vist drive for at komme igennem de perioder hvor det hele bare er op ad bakke.

Hvis man så samtidig er iværksætter der har meget fokus på at drive organisk trafik igennem søgemaskinerne, så skal man i 2018 være forberedt på at det går meget langsommere end det gjorde for bare et par år siden.

Hvis man fx gerne vil starte et site der sammenligner kviklån, skal man ikke forvente at få nogensom helst gode placeringer på de større søgeord før der er gået minimum 3-6 måneder.

Der er selvfølgelig mange andre nicher hvor man kan opnå gode placeringer noget hurtigere, da konkurrencen ikke er nær så stor. Omvendt vil den potentielle gevinst også være noget mindre, så det er noget man skal gøre op med sig selv.

Uanset hvilket type site man vælger at starte, er det bare super vigtigt at man bliver ved med at arbejde på det kontinuerligt, da …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.