Er I klar til at række ud efter de private investorer og fortælle dem om jeres mange spændende initiativer, så er vi den helt rette samarbejdspartner for jer. Et faktum er at jo mere synlig og engageret en ledelse/virksomhed er, des mere tiltrækker den nye investorer hvilket igen sikrer dem øget opmærksomhed fra potentielle investorer/samarbejdspartnere. Unik awareness er nøgleordet og her er vores danske investorbase med ca 45.000 investorer lige stedet for jer. Vores mange investorer ligger inde med omkring 15 milliarder kr klar til at blive placeret i attraktive virksomheder, og nøglen til investorerne depoter ligger i vores koncept “Next Generation Strategic IR”. Derfor vi vi gerne invitere jer alle til debat inde i Aktieporteføljen, så I frit kan informere os om jeres spændende virksomheder. AP-Facebookgroup. https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen I ønskes en god påske.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind