Er I klar til at række ud efter de private investorer og fortælle dem om jeres mange spændende initiativer, så er vi den helt rette samarbejdspartner for jer.

Et faktum er at jo mere synlig og engageret en ledelse/virksomhed er, des mere tiltrækker den nye investorer hvilket igen sikrer dem øget opmærksomhed fra potentielle investorer/samarbejdspartnere.

Unik awareness er nøgleordet og her er vores danske investorbase med ca 45.000 investorer lige stedet for jer.

Vores mange investorer ligger inde med omkring 15 milliarder kr klar til at blive placeret i attraktive virksomheder, og nøglen til investorerne depoter ligger i vores koncept “Next Generation Strategic IR”.

Derfor vi vi gerne invitere jer alle til debat inde i Aktieporteføljen, så I frit kan informere os om jeres spændende virksomheder.

AP-Facebookgroup.
https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen

I ønskes en god …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.