De fleste iværksættere ved efterhånden at det er essentielt for succes på den lange bane, at opretholde en sund work-life balance. Et stort skridt i den rigtige retning er fitness, hvilket giver virksomhedsejere både mental og fysisk overskud til at tænke klart og være produktiv i de travleste stunder. Som vi også ved, er det nemmere sagt end gjort at finde tid til at træne, men du vil blive meget overrasket over, hvor meget du kan præstere i din virksomhed, hvis du sætter blot én time af om dagen til fysisk aktivitet. Her er et par gode grunde til at tage fitness alvorligt:

Hold hovedet koldt

Hvor de fleste af os forstår, at træning er godt for kroppen, så overser vi ofte, hvad det kan gøre for hjernen. Studier har vist, at fysisk aktivitet positivt påvirker hjernens kognitive funktioner, hvilket betyder at fitness faktisk hjælper dig med at tænke og brainstorme mere effektivt. Som virksomhedsejer, gør dette …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.