Som iværksætter kommer der tider, hvor det føles på sin plads, at give gaver til gode kunder, og måske også samarbejdspartnere. Men der er efter min mening alt for mange dårlige og pinlige firmagaver derude. Faktisk vil jeg sige, at har du ikke den gode gaveidé, så er det bedre at lade helt være med at give gaver. Slut med kuglepenne, krus og andet med dit logo på!

1. noget der gør en forskel

I stedet for at købe noget ligegyldigt i plastik, så køb f.eks. økologiske kaffebønner eller et andet fairtrade-produkt, der gør en forskel for bønder i den tredje verden. Du kan også gå hele vejen og give penge til velgørenhed på din kundes vegne.

2. en oplevelse

I stedet for at give fysiske ting, som forsvinder i mængden, kan du overveje at give din kunde en oplevelse, de ikke glemmer. Der findes masser af oplevelsesgaver på diverse netportaler, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.