I dette indlæg vil jeg kort fortælle om baggrunden for at lancere et affiliate website om fundablokke. Selvom du ikke arbejder med affiliate marketing, er der alligevel gode muligheder for at få udbytte af dette indlæg! Inden jeg lancerer et website i en ny niche, så er der indledningsvis en række øvelser, som jeg altid udfører. Disse kan du også gøre brug af, hvis du arbejder med indholdsproduktion til web.

Hvad er fundablokke?

Fundablokke er er støbte blokke formet som et dobbelt-H. De bruges blandt andet til at etablere randfundamenter i forbindelse med opførsel af garager og andet nybyggeri. Når fundablokkene er sat i randen, kan de fyldes med flydende beton, og der opbygges dermed en særdeles solid konstruktion. Fundablokke kan også bruges til alt muligt andet som vægkonstruktioner, niveauopdeling af haven, skoreoler m.m.

Så hvordan kom jeg frem til at lave en affiliate side om …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.