Danmark har mange dygtige og kreative hoveder – og de skal hjælpes på vej.

Den store talentmasse af iværksættere og det store gå-på-mod de besidder, mener vi skal støttes og hjælpes på vej – for deres og hele Danmarks skyld.

Hjemmesiden skift-a-kasse.dk rådgiver og informerer om især dagpenge og a-kasser, men nu selskabet bag hjemmesiden, Bermann & Rosenberg Media, også at slå et slag for iværksætteriet i Danmark. Vi ønsker at Danmark skal have færrest mulige dagpengemodtagere. Vores beskedne og ydmyge bidrag til at holde flest muligt i beskæftigelse er Iværksætterlegatet KICKSTART.

Hver år den 1. januar uddeler vi 10.000 kroner som støtte til nystartede virksomheder. Når flere iværksættere har mulighed for at starte deres virksomhed, skaber de jobs til sig selv og os alle. Dét vil vi gerne støtte.

Læs mere og ansøg her: Iværksætterlegatet KICKSTART.