Har du et overblik over, hvad det vil sige at starte din egen virksomhed?
En af de ting, jeg savnede allermest, da jeg startede for mig selv var en en tjekliste, der kunne give overblik over det, man bør tænke på, når man springer ud som iværksætter. For der er jo 1000 ting…

Det lå ikke i kortene, at jeg skulle starte egen virksomhed, for jeg har aldrig tænkt i de baner. Jeg har altid været ansat. Men så var jeg på en rejse, der ændrede alt. Den historie kan du læse længere nede i artiklen….
Her er tjeklisten, jeg savnede, da jeg besluttede mig for at starte selv.

Spørgsmål du skal stille dig selv i starten
• Din idé – holder den? Få feedback fra andre, som ikke er din familie og dine venner
• Kan du tjene penge på din idé? Hvad er dine USP’er (Unique Selling Points) – dine unikke fordele?