Steffen Bagge dropper jobbet som vicedirektør i YouSee for at blive iværksætter. Sammen med den tidligere bagmand fra iPosen.dk, Anders Høy, har han blandt andet stiftet smartbake.dk, der leverer innovative brødløsninger til både B2C og B2B. I otte år har Steffen Bagge haft en karriere inden for kundesupport, der kun er gået én vej: Opad. Allerede i en alder af 34 år blev Steffen ansat som vicedirektør hos TDC med ansvaret for 800 medarbejdere. En titel, han nu udskifter med iværksætter. Sammen med Anders Høy, kendt som bagmanden bag succesvirksomheden iPosen.dk, har han stiftet Smartbake.dk og SH Solutions, som leverer et nyt convenienceprodukt, nemlig leverancer af fersk dej klar til bagning – et koncept, de to ejere mener, vil ændre den måde, vi tænker frisk brød på. – Vi har handlet fødevarer på stort set samme måde de sidste halvtreds år. Det tankesæt udfordrede vi med iPosen.dk, og nu vil vi gøre det igen med Smartbake.dk. Vi har lagt en strategi i fire faser, hvor fase ét var at lancere et højkvalitetsprodukt direkte ud til forbrugerne. Det er vi lykkedes med, og fase to bliver, via SH Solutions, at levere innovative brødløsninger til hotel- og restaurantbranchen, hvor vi allerede har fået rigtig godt fat i markedet – og dette er kun de første par skridt i retning af vores langsigtede strategi, fortæller Steffen Bagge. Vækst på baggrund af erfaring Siden 2009 har Steffen Bagge blandt andet været ansat som leder i ISS, Eniro og TDC. Men det var i Sitel, at han som direktør for den danske afdeling gjorde sit store gennembrud og viste karakter som visionær erhvervsleder. Fra 2012 til 2015 ekspanderede den danske del af forretningen, og under Steffen Bagges ledelse blev omsætningen mere end tidoblet på kun de tre år. Da han sluttede i 2015, var der


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind