Steffen Bagge dropper jobbet som vicedirektør i YouSee for at blive iværksætter. Sammen med den tidligere bagmand fra iPosen.dk, Anders Høy, har han blandt andet stiftet smartbake.dk, der leverer innovative brødløsninger til både B2C og B2B.

I otte år har Steffen Bagge haft en karriere inden for kundesupport, der kun er gået én vej: Opad. Allerede i en alder af 34 år blev Steffen ansat som vicedirektør hos TDC med ansvaret for 800 medarbejdere. En titel, han nu udskifter med iværksætter. Sammen med Anders Høy, kendt som bagmanden bag succesvirksomheden iPosen.dk, har han stiftet Smartbake.dk og SH Solutions, som leverer et nyt convenienceprodukt, nemlig leverancer af fersk dej klar til bagning – et koncept, de to ejere mener, vil ændre den måde, vi tænker frisk brød på.
– Vi har handlet fødevarer på stort set samme måde de sidste halvtreds år. Det tankesæt udfordrede vi med iPosen.dk, og nu vil vi gøre det igen med Smartbake.dk. Vi har lagt en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.