Bagerikoncernen Smartbake har netop landet en millioninvestering fra en vestjysk investorgruppe. Samtidig skyder ejerkredsen selv endnu 1,5 millioner kroner i projektet, og der fokuseres nu på hotel- og restaurantbranchen.

For kun ni måneder siden lancerede Smartbake de første kasser med bagedej til private – i lighed med de velkendte måltids- og grøntsagskasser – og siden er det gået stærkt for virksomheden, som allerede nu har ekspederet 10.000 ordrer. Det har fået en gruppe vestjyske investorer til at investere et pænt millionbeløb i Smartbake. Da ejerkredsen også selv spytter 1,5 millioner kroner i kassen, venter nu en produktionsudvidelse og et fremstød på hotel og restaurationsmarkedet.

– Vi er glade for, at det er lykkedes os at få en ny investering ind i selskabet. Det er med til at understrege det store potentiale, vi ser – og ikke mindst en anerkendelse af det store arbejde, der er blevet leveret siden maj 2017, siger Anders Høy Thomsen, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.