Bagerikoncernen Smartbake har netop landet en millioninvestering fra en vestjysk investorgruppe. Samtidig skyder ejerkredsen selv endnu 1,5 millioner kroner i projektet, og der fokuseres nu på hotel- og restaurantbranchen.

For kun ni måneder siden lancerede Smartbake de første kasser med bagedej til private – i lighed med de velkendte måltids- og grøntsagskasser – og siden er det gået stærkt for virksomheden, som allerede nu har ekspederet 10.000 ordrer. Det har fået en gruppe vestjyske investorer til at investere et pænt millionbeløb i Smartbake. Da ejerkredsen også selv spytter 1,5 millioner kroner i kassen, venter nu en produktionsudvidelse og et fremstød på hotel og restaurationsmarkedet.

– Vi er glade for, at det er lykkedes os at få en ny investering ind i selskabet. Det er med til at understrege det store potentiale, vi ser – og ikke mindst en anerkendelse af det store arbejde, der er blevet leveret siden maj 2017, siger Anders Høy Thomsen, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere