Som iværksætter kan det være svært at finde kapital til at starte sin virksomhed. Der er typisk en masse omkostninger, der skal afholdes, når man begynder på et nyt projekt. Og hvis man ikke har en solid opsparing, kan det virke uoverskueligt, på trods af at man har en god forretningsidé. Hvis man er desperat efter at udleve sin iværksætterdrøm, men ikke kan låne store beløb af venner, bekendte eller banken, kan det være en mulighed at gamble for at få fat i de sidste penge. Det er dog en risikabel tilgang til finansiering af ens virksomhed, og man skal derfor udvise stor forsigtighed, hvis man forsøger sig med dette.

Det kan dog vise sig at være en udmærket strategi, såfremt man er god til spil som poker, hvor du ikke spiller imod huset og dermed kan have en god chance for at vinde. Et andet spil, der har vist sig at være forholdsvis nemt at vinde penge på, er oddset. På relativt sikre fodboldkampe, kan man hurtigt tjene 10 – 20 % i afkast på 90 …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere