Jeg citerer Piet Hein….

Slid men vid, ting tager tid – Fantasi er kunsten at se ting som ikke er endnu !

Aktieporteføljen var netop at se ind i fremtiden førend alle andre !

www.agillic.com/ er AP´s første samarbejdspartner på vores unikke koncept ” Next Generation Strategic IR”, og vi kan berette om yderligere 5-6 Pre IPO´s som Aktieporteføljen skal hjælpe på vej til børsen.

AP´s koncept.

Aktieporteføljen Direct

AP …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere