Siden august 2017 har vi, med midler fra Synoptik-Fonden, udviklet på en digital synssimulator. Projektets første fase har nu nået vejs ende men projektet fortsættes med nye midler fra Synoptik-Fonden og et særligt fokus på forebyggelse af synsrelaterede faldulykker blandt ældre. I den forbindelse vil vi gerne invitere alle interesserede, samarbejdspartnere, venner og familie til at komme forbi og se resultatet.

Fredag d. 9. marts inviterer Ballast til launch af den nye digitale synssimulator baseret på augmented reality teknologi.
Kom og få et glas bobler til en snak om hvorfor vi har kastet os ud i dette projekt. Der er selvfølgelig også mulighed for at afprøve synssimulatoren, som bl.a. kan simulere grå stær.

Tilmelding bedes ske på info@ballastcph.dk, eller på facebook eventet: https://www.facebook.com/events/1591939184253198/

Det hele foregår fra kl 15-19 i vores kontorfællesskab på KPH Projects, Enghavevej 80, 3. sal, 2450 København SV. Der er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.