Kære AP,

Vi har dags dato indgået et samarbejde med John & Daniel Norden.

John Norden’s MyBanker koncept passer ligeledes i god tråd med Aktieporteføljens kerneværdier om at belyse de mest fordelagtige tjenester.

https://www.mybanker.dk

De vil fremover være en del af debatten her i Aktieporteføljen, og I vil derved kunne tage dialogen direkte med dem her.

Hver uge præsenterer vi en virksomhed hvor AP’s investorer kan rate den på flere parametre.

OM FIRMARATING

Firmarating skaber øget gennemsigtighed i det danske erhvervsliv.

Vi leverer oplysninger om alle danske virksomheder og vores data giver et unikt 360 graders billede af hver enkelt virksomhed.

Ved at bruge platformen kan virksomhederne få større indsigt i deres forretning, og omverdenen kan få et indblik i, hvordan den enkelte virksomhed klarer sig.

På firmarating.dk får du det fulde billede af en virksomhed og kan se, hvordan virksomheden klarer sig ikke blot økonomisk men …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.