• MobilePay rundede 1 mia. kr. i betalinger online og i butikker i både november og december måned i 2017. Bare i november måned i 2017 betalte danskere 1,1 mia. kr. med MobilePay til virksomheder. Det er en stigning 84 pct. mere end i samme periode i 2016. Det er altså på trods af, at MobilePay i starten af 2017 blev smidt ud af både Dansk Supermarked og Coop samt lanceringen af det mobile dankort og Apple Pays indtræden på det danske marked i oktober.
  • Den danske juicekæde Joe & the Juice vil i 2018 runde 300 butikker verden over, og forventningerne er høje. De skal ramme 1. mia. kr. i omsætning. Siden 2003 har imperiet vokset sig fra sin første butik i Ny Østergade i København til i dag at have åbnet 230 butikker i hele verden. I dag kan du drikke Joe & the Juice i bl.a. USA, Australien, Hong Kong og Storbritannien. I alene Danmark finder man 57 juicebutikker.
  • Virksomheden Rosenby Engineering tog førstepladsen og de …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.