• MobilePay rundede 1 mia. kr. i betalinger online og i butikker i både november og december måned i 2017. Bare i november måned i 2017 betalte danskere 1,1 mia. kr. med MobilePay til virksomheder. Det er en stigning 84 pct. mere end i samme periode i 2016. Det er altså på trods af, at MobilePay i starten af 2017 blev smidt ud af både Dansk Supermarked og Coop samt lanceringen af det mobile dankort og Apple Pays indtræden på det danske marked i oktober.
  • Den danske juicekæde Joe & the Juice vil i 2018 runde 300 butikker verden over, og forventningerne er høje. De skal ramme 1. mia. kr. i omsætning. Siden 2003 har imperiet vokset sig fra sin første butik i Ny Østergade i København til i dag at have åbnet 230 butikker i hele verden. I dag kan du drikke Joe & the Juice i bl.a. USA, Australien, Hong Kong og Storbritannien. I alene Danmark finder man 57 juicebutikker.
  • Virksomheden Rosenby Engineering tog førstepladsen og de …

    Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

    Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

    Bliv en del af fællesskabet i dag 

    Læs mere