Samira Lahlali har skabt Drops by Samira, som byder på farverige bolsjer med smagsoverraskelser og et drømmende univers. Et univers, der blander visuel kreativitet med eksklusive nydelser. Alligevel mener Samira ikke, at iværksætterlivet altid er så sukkersødt som hendes forretningsgrundlag – og som mange får det fremstillet. Drops by Samira er i dag i fuld udvikling, men sådan var det langt fra i starten. Samira er skoleeksempel på, at hårdt arbejde kan gøre ens passion til levevej.

Af Cecilie Fuhlendorff

Selv siger Samira, at det at være iværksætter ikke lå i hendes kort. Hun kom til Danmark fra Marokko som femårig og voksede primært op hos en plejefamilie. Med en skolegang, der blev klaret, med det hun selv betegner som hængende med røven i vandskorpen, tænkte hun ikke, at hun havde kompetencerne til at være selvstændig. Alligevel driver Samira Lahlali nu succesfuldt Drops by Samira, og hun har sin helt egen tilgang til det at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.