Flere og flere iværksætterkontorer og fællesskaber popper op og ser dagens lys flere steder i landet. De tilbyder det ene, det andet og det tredje. Det rejser naturligvis spørgsmålet, om det er noget, du og din virksomhed skal drage fordel af. Vi har samlet en række spørgsmål, du bør stille dig selv som iværksætter, før du rykker teltpælene op og slår lejr i de nye fællesskaber. Af Alex Randrup Den dag du CVR-registrerede dit startup tænkte du nok næppe på bonede gulve og lange korridorer med åbent kontorlandskab med chit chat over vandkøleren. Du tænkte nok det stik modsatte. Du forestillede dig nok mere, som en start, dig selv, din laptop og en kop af den gode neskaffe. Dette velkendte og vel nok fortærskede billede af opstartstilværelsen har ændret sig. På den ene side ser vi flere og flere virksomheder med virtuel organisering og på den anden side flere og flere startups rykke sammen i hubs og kontorfællesskaber for at få støtte, hjælp og ligesindede at mødes med i hverdagen. Det rejser spørgsmålet om du og din virksomheder kunne nyde godt at rykke teltpælene op og flytte ind sammen med ligesindede. Vi guider og stiller de spørgsmål, der kan få dig til at rykke nærmere en ny firmaadresse. Fordelene ved et iværksætterkontor Først og fremmest kan der være helt klare fordele ved at centralisere sin forretning og flytte ind i et fysisk kontor, om det er forbeholdt iværksættere eller ej. Fysisk placeret hovedkontor. Har du et fysisk placeret kontor, udviser du som iværksætter legitimitet og det er et stærkt signal til dine kunder og samarbejdspartnere. Du er seriøs omkring din forretning og du driver ikke en kældervirksomhed. Videndeling. Et kontor er et kontor, men mange iværksætterkontorer og fællesskaber målretter og segmenterer sig efter bestemte brancher og startups. Der findes kontorer


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind