Flere og flere iværksætterkontorer og fællesskaber popper op og ser dagens lys flere steder i landet. De tilbyder det ene, det andet og det tredje. Det rejser naturligvis spørgsmålet, om det er noget, du og din virksomhed skal drage fordel af. Vi har samlet en række spørgsmål, du bør stille dig selv som iværksætter, før du rykker teltpælene op og slår lejr i de nye fællesskaber.

Af Alex Randrup

Den dag du CVR-registrerede dit startup tænkte du nok næppe på bonede gulve og lange korridorer med åbent kontorlandskab med chit chat over vandkøleren. Du tænkte nok det stik modsatte. Du forestillede dig nok mere, som en start, dig selv, din laptop og en kop af den gode neskaffe. Dette velkendte og vel nok fortærskede billede af opstartstilværelsen har ændret sig. På den ene side ser vi flere og flere virksomheder med virtuel organisering og på den anden side flere og flere startups rykke sammen i hubs og kontorfællesskaber for at få …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere