De gode historier om succesfulde iværksættere er der nok af. Historier om vindere og om de gode exit. Men for iværksætteren Bente Boe er der meget mere i iværksætteri end det, der bliver bragt frem i lyset i dag. Det handler om mindset, virksomhedskulturer og den menneskelige udvikling, og det kan i sidste ende give mere succes end et hurtigtvoksende startup.

Af Cecilie Fuhlendorff

Modeordet “disruption” løber over de fleste politikere og erhvervsfolks læber i disse år. Ordet forbindes ofte med banebrydende, nye teknologier, der skal ændre et helt marked og gå over i historien, men for iværksætteren Bente Boe ligger der en anden betydning bag det ord. I sin virksomhed Heart2Lead har hun udviklet uddannelsen Livsdesign 360°. Med den har hun tænkt sig at disrupte folks mindset omkring, hvordan vi som mennesker skal uddannes og udvikles i fremtiden – både som iværksættere og lønmodtagere.

“Jeg vil gerne vende tingene lidt på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere