De gode historier om succesfulde iværksættere er der nok af. Historier om vindere og om de gode exit. Men for iværksætteren Bente Boe er der meget mere i iværksætteri end det, der bliver bragt frem i lyset i dag. Det handler om mindset, virksomhedskulturer og den menneskelige udvikling, og det kan i sidste ende give mere succes end et hurtigtvoksende startup.

Af Cecilie Fuhlendorff

Modeordet “disruption” løber over de fleste politikere og erhvervsfolks læber i disse år. Ordet forbindes ofte med banebrydende, nye teknologier, der skal ændre et helt marked og gå over i historien, men for iværksætteren Bente Boe ligger der en anden betydning bag det ord. I sin virksomhed Heart2Lead har hun udviklet uddannelsen Livsdesign 360°. Med den har hun tænkt sig at disrupte folks mindset omkring, hvordan vi som mennesker skal uddannes og udvikles i fremtiden – både som iværksættere og lønmodtagere.

“Jeg vil gerne vende tingene lidt på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.