Af Camilla Kjærsgaard Pedersen, Kommunikationschef ved Kursusfabrikken

I løbet af 2017 har vi set nye, spændende digitale trends udvikle sig. Men vi har også set, hvordan tidligere tendenser for alvor er slået igennem og har sat rødder. Derfor er vi fristede til at sige, at de trends, der hitter det kommende år, vil være mere af det samme som i 2017. Du får nu vores bedste bud på, hvad de største trends vil være i 2018. Der kommer hele tiden nye muligheder, som du som iværksætter kan udnytte til at opnå succes. Derfor er det vigtigt, at du kaster dig over de trends, der vil være relevante for jeres virksomhed. Selvom det måske kan virke som en stor mundfuld, er det altid bedre at tage kampen op end at halte hjælpeløst bagefter.

Trend: Personalization
Hvis du arbejder med markedsføring, har du formentlig også hørt om termen ’personalization’? Hvis ikke, er det tid til at slå øjnene op og følge koncentreret med.
Lad os …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.