Hvorfor er det så svært at få skrevet den tekst? Kan fingrene da ikke bare sættes på autopilot og klare resten selv? Det ville unægteligt være nemmere (og smart!), men dine tanker har en finger (!) med i spillet. Derfor er du nødt til at tænke dem ind i din skriveproces.

Af Camilla Gregers-Høegh

Solen skinner, og det trækker i dig for at mærke de (sjældne) lune stråler, mens du kaster dig over den sidste nye krimi. Eller det er gråt og koldt, regnen pisker mod ruden, og du kan svagt høre, hvordan tæppet på sofaen kalder på dit selskab.

Vejret er (muligvis) menneskets bedste ven til at finde undskyldninger for vores sindsstemning. Og vi er eksperter i at kringle den videre til, hvorfor vi ikke lige får klaret den opgave, der i sin utålmodighed venter på at blive løst.

Skriveblokering, kalder nogen det. Ja, det kan hænde. Men hvem eller hvad blokerer for skrivningen? Sandsynligvis os selv. I de fleste tilfælde af …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.