Pressemeddelelse

For to år siden havde Michael Dehn Klit et mål. Han ville kombinere grønne fingre og teknisk snilde i en virksomhed. Men han var på kontanthjælp og manglede penge til at realisere drømmen om at blive sin egen chef.

– Jeg vidste, at jeg ville bygge mit eget. Så jeg besluttede mig for at blive chauffør. Det var den eneste måde, hvorpå jeg kunne tjene penge til at blive iværksætter. Men min sagsbehandler syntes, det var verdens dårligste idé. Jeg har nemlig dårlig ryg. Hun kendte så til projektet og skaffede mig et møde med Claus, fortæller Michael Dehn Klit.

Det var Claus Wimmer-Aune, som Michael Dehn Klit fik et møde med. Han er leder på Aalborg Kommunes projekt “Fra ledig til virksomhedsejer”.

– Kurset er bygget op omkring forretningsplaner, idéudvikling, produkt, ydelse og budgetter. Derefter får de træning i salg og kan låne op til 50.000 kroner til etablering af virksomhed. Så de skal …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere