Den vigtige motivation

Motivation i en moderne salgsvirksomhed, handler om mere end blot kløgtige citater eller flotte plakater sat op på væggen i virksomhedens salgslokale. Motivation er et af de vigtigste elementer i en vedvarende salgssucces. Det handler om en drivkraft der ikke bare kan købes i din app-store, men et tema der skal plejes og passes for at kunne gro.

Som leder eller salgschef kan du kun påvirke ydelsen i dit salgsteam på to måder: Deres færdigheder (altså deres kundskaber og dygtighed) og så sælgernes motivation.
Motivation handler om lysten til at arbejde. Altså, at være veloplagt samt at have kraft, energi og gnist til hele tiden at udføre dine arbejdsopgaver på en positiv og konstruktiv måde.

Forbedring af dit teams færdigheder er en stort set objektiv proces. Ved at evaluere aktuelle præstationsmålinger og sammenligne dem med en vellykket resultat, kan du forholdsvis nemt diagnosticere, hvilke områder der skal forbedres og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.