Torsdag d. 1. marts åbner Danmarks nye iværksætter- og innovationscenter, inQvation. Det er serieiværksætteren, Niels Zibrandtsen, der står bag projektet, hvor han har investeret et tocifret millionbeløb i at skabe de perfekte rammer for iværksætteri, innovation og vækst.

Leg, kreativitet, natur og teknologi. Det er blot nogle af de begreber, der beskriver det nye innovationscenter. Det sidste års tid har folkene bag inQvation samt et hold af arkitekter, indretningseksperter og håndværkere arbejdet benhårdt på at realisere Niels Zibrandtsens vision. En vision om at skabe et nytænkende innovationsmiljø, der skal være med til at sætte skub i den
digitale innovation. Og nu er det meget snart en realitet!

Der er åbent hus hos inQvation torsdag d. 1. marts. Det er et arrangement, der er åbent for alle, som har en interesse i at se det nye innovationscenter. Det finder sted fra kl. 9.30 – 17.00 hos inQvation, Erik Husfeldts Vej 7, 2630 Taastrup.

Indvielsen …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.