Torsdag d. 1. marts åbner Danmarks nye iværksætter- og innovationscenter, inQvation. Det er serieiværksætteren, Niels Zibrandtsen, der står bag projektet, hvor han har investeret et tocifret millionbeløb i at skabe de perfekte rammer for iværksætteri, innovation og vækst.

Leg, kreativitet, natur og teknologi. Det er blot nogle af de begreber, der beskriver det nye innovationscenter. Det sidste års tid har folkene bag inQvation samt et hold af arkitekter, indretningseksperter og håndværkere arbejdet benhårdt på at realisere Niels Zibrandtsens vision. En vision om at skabe et nytænkende innovationsmiljø, der skal være med til at sætte skub i den
digitale innovation. Og nu er det meget snart en realitet!

Der er åbent hus hos inQvation torsdag d. 1. marts. Det er et arrangement, der er åbent for alle, som har en interesse i at se det nye innovationscenter. Det finder sted fra kl. 9.30 – 17.00 hos inQvation, Erik Husfeldts Vej 7, 2630 Taastrup.

Indvielsen af inQvation finder sted om formiddagen, hvor der er et planlagt program. Men kan du ikke komme her, kan du også nå at komme forbi helt frem til kl. 17.00.

Program for åbent hus:
Kl. 10.00 byder Niels Zibrandtsen og Claus Zibrandtsen velkommen og fortæller nærmere om konceptet bag inQvation. 

Kl. 10.20 gives ordet videre til Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune, som har fået fornøjelsen af at åbne inQvation officielt.

Kl. 11.00 kommer Danmarks beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen, forbi og fortæller om vigtigheden af, at danske virksomheder bliver digitaliseringsparate, og at kvalifikationerne på arbejdsmarkedet følger med. 

Omkring kl. 11.30 er det planlagte program færdig. Herefter kan du gå på opdagelse i det splinternye center, mens du nyder lidt lækkerier og drikker et glas champagne. Du kan også komme på en officiel rundvisning i centret, hvor nogle fra inQvation fortæller om de mange fantastiske faciliteter.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: https://inqvation.dk/aabenthus/

Om inQvation
inQvation er et nyt innovationscenter, der skal danne ramme om et innovativt iværksættermiljø for talentfulde tech start-ups og private samt offentlige virksomheder, der har brug for mere ilt og nyt lys. inQvation vil være med til at udklække nye, innovative virksomheder og skabe fundamentet for en spændende digital fremtid.