Af Martin fra Ferieavis og Forsinkedefly (tidligere digital nomade)

Er du selvstændig erhvervsdrivende, så kan du i princippet arbejde uanset tid og sted, såfremt du altså driver en digital virksomhed. Det kan eksempelvis være, at du er grafiker, tekstforfatter, programmør, webdesigner eller noget helt femte. Er det tilfældet, så behøver du faktisk ikke andet end en computer og internetadgang for at arbejde.

Det skal denne gang handle om, hvordan og hvorfor man skal tage sin virksomhed med ud i verden. Blogindlægget er for dig, som altid har haft en drøm om at blive digital nomade. En digital nomade er en person, som hverken har fast arbejdsplads eller bopæl, idet personen rejser verden rundt og arbejder samtidig. Lyder det som en livsstil efter din smag? Så læs resten af artiklen.

– Få styr på din økonomi før afrejse

Er din …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.