At man hverken kan tænde for sit fjernsyn eller åbne en avis uden at læse om aktier er blot med til at sætte en streg under, at interessen for aktier, herunder aktiehandel for private, er stødt stigende. I dag handler de fleste voksne danskere aktier i enten højere eller mindre grad.

ForexTrading365.dk er et nyt dansk startup, som vil gøre en forretning ud af at hjælpe danske spekulanter med at tjene penge på aktiehandel. Idéen er at tjene penge via affiliate marketing ved at henvise til kendte og troværdige handelsplatforme.
Strategier, tips og tricks

Det danske startup ønsker at præsentere danske spekulanter for de bedste strategier, tips og tricks vedr. handel med aktier. De udvalgte strategier er hovedsageligt tilegnet nybegyndere, som ønsker at komme godt fra start. Strategierne er ikke baseret på held, men derimod på årelange erfaringer og iagttagelser. Derudover kan spekulanterne få hjælp til at gennemskue de forskellige mønstre og forøge deres investeringer med gearing.

Indholdet på hjemmesiden bliver løbende opdateret i takt med, at nye strategier dukker op. De tilknyttede skribenter har i en lang årrække beskæftiget sig med aktiehandel. Netop aktiehandel bliver fra ejerkredsens side ikke blot betragtet som en interesse, men som en decideret passion. Den store passion for aktiehandel deles efterhånden med rigtig mange danskere.
Fremtiden er lys

www.forextrading365.dk har fået øjnene op for, at danske privatpersoner er mere åbne for at handle aktier end førhen. Denne åbenhed skaber et solidt fundament for en sund forretning, som potentielt set kan vokse sig stor de kommende år. Det danske startup er indforstået med, at de er blevet en del af et konkurrencepræget marked, som domineres af flere store spillere.

Den danske virksomhed vil ikke blot høste på danskernes store interesse for aktiehandel, men også på den øgede interesse for valutahandel og relaterede investeringsformer. I skrivende stund henvender tjenesten sig kun til danske spekulanter.