At man hverken kan tænde for sit fjernsyn eller åbne en avis uden at læse om aktier er blot med til at sætte en streg under, at interessen for aktier, herunder aktiehandel for private, er stødt stigende. I dag handler de fleste voksne danskere aktier i enten højere eller mindre grad.

ForexTrading365.dk er et nyt dansk startup, som vil gøre en forretning ud af at hjælpe danske spekulanter med at tjene penge på aktiehandel. Idéen er at tjene penge via affiliate marketing ved at henvise til kendte og troværdige handelsplatforme.
Strategier, tips og tricks

Det danske startup ønsker at præsentere danske spekulanter for de bedste strategier, tips og tricks vedr. handel med aktier. De udvalgte strategier er hovedsageligt tilegnet nybegyndere, som ønsker at komme godt fra start. Strategierne er ikke baseret på held, men derimod på årelange erfaringer og iagttagelser. Derudover kan spekulanterne få hjælp til at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.