I 2014 blev Chili Security stiftet i Danmark og nu er Chili Security på vej til Sverige. Chili Security er kendte for at levere PC hjælp og antivirus software til computere. I Danmark har Chili Security vundet prisen som Danmarks sundeste arbejdsplads og virksomheden agter at drive det videre på samme måde i Sverige.

Chili Security åbner pr. 1. Marts i Sverige, hvor svenskerne får mulighed for at købe antivirus og PC Help på ChiliSecurity.se. Supporten vil blive drevet fra Odense, men stadig på svensk, så kunden oplever at få hjælp på det lokale …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere