I 2014 blev Chili Security stiftet i Danmark og nu er Chili Security på vej til Sverige. Chili Security er kendte for at levere PC hjælp og antivirus software til computere. I Danmark har Chili Security vundet prisen som Danmarks sundeste arbejdsplads og virksomheden agter at drive det videre på samme måde i Sverige. Chili Security åbner pr. 1. Marts i Sverige, hvor svenskerne får mulighed for at købe antivirus og PC Help på ChiliSecurity.se. Supporten vil blive drevet fra Odense, men stadig på svensk, så kunden oplever at få hjælp på det lokale sprog.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind