I 2014 blev Chili Security stiftet i Danmark og nu er Chili Security på vej til Sverige. Chili Security er kendte for at levere PC hjælp og antivirus software til computere. I Danmark har Chili Security vundet prisen som Danmarks sundeste arbejdsplads og virksomheden agter at drive det videre på samme måde i Sverige.

Chili Security åbner pr. 1. Marts i Sverige, hvor svenskerne får mulighed for at købe antivirus og PC Help på ChiliSecurity.se. Supporten vil blive drevet fra Odense, men stadig på svensk, så kunden oplever at få hjælp på det lokale …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.