Selve idéen er simpel: forestil dig, at dine ting ikke virker, når tyven stjæler dem.
Hvordan kommer dette til at manifestere sig?

Det kan lade sig gøre på flere måder. Man kan lave det, således at en enhed (A) kommunikerer med en anden enhed (B), og hvis distancen bliver for stor imellem A og B, vil A og/eller B holde op med at virke. Det kan også gøres på den måde, at hvis A kan slukke for B når som helst uafhængig distance, hvor A kunne være en app på en telefon eller en elektronisk enhed, der er i stand til at kommunikere med B uafhængig distance. Her vil B også være en elektronisk enhed. B kan være forbundet til ikke-elektroniske enheder, men her vil B måske kunne udløse en reaktion, således at den ikke-elektroniske enhed bliver mindre værd, f.eks. hvis det var en farve, der sprang udover f.eks. møbler, der blev stjålet. Således vil værdien af disse møbler falde, og det vil være mindre attraktivt for tyven at stjæle sådanne møbler.

Hvis …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere