Hej

Hvis du har et emne eller interesse, som du gerne vil dele med andre, så er en blog en rigtig god ide 🙂

Der er jo rigtig mange af os, der har et eller andet, hvor vi måske har en særlig viden – jeg har en handicappet datter, hvilket har givet mig en masse erfaringer med det offentlige system, som jeg så kan dele med andre i forums eller via en blog.

Det er ret nemt at få sat en blog op i verdens bedste system word press via one.com eller andre lignende billige hostings udbydere med et one click installation, og så har du en hjemmeside i luften.

WordPress er verdens mest udbredte system, og du kan melde dig ind i en facebookgruppe, hvor alle arbejder med wordpress, og hvor du kan stille spørgsmål eller fortælle om dine erfaringer med systemet.

WordPress er også open source og dermed et gratis system.

Via youtube kan du finde et hav af guides uanset hvad, du skal lave på din wordpress side og siden nemprogrammering har over 20 guides fra start til slut, så følg dem og du er kommet ret langt.

Du kan således komme meget billigt i gang – omkring 250 kr for et år, som går til navn på hjemmeside og et sted at have din hjemmeside (hosting)

Hvis du gerne vil have, at andre personer kan finde din hjemmeside via Googles søgemaskine, så er der et super plugin “yoast”, som du kan installere på din hjemmeside. Thomas Rosenstand har på sin side www.concept-i.dk en timelang grundig gennemgang af “yoast”

Du kan så lave reklamer på din blog eller henvise til webshops – kaldet affiliate, og her kan jeg anbefale partnerads til at starte med.

Jeg har selv prøvet det meste, da jeg skulle hjælpe min ven Christoffer, med at lave en blog om, hvordan han fandt sin filippinske kæreste, som han senere blev gift med. Han er nu så behippet på, at andre skal læse om hans erfaringer, at han har oversat sin blog til andre sprog.
Finde liebe
Finn kjærligheten
hvilket var et ret stort arbejde, men det ønskede han at gøre, og fandt nogle personer i de andre lande via hans kones kontakter.

God arbejdslyst med at få startet din egen blok, og måske tjene lidt penge.

Mvh Henrik