Hej

Hvis du har et emne eller interesse, som du gerne vil dele med andre, så er en blog en rigtig god ide 🙂

Der er jo rigtig mange af os, der har et eller andet, hvor vi måske har en særlig viden – jeg har en handicappet datter, hvilket har givet mig en masse erfaringer med det offentlige system, som jeg så kan dele med andre i forums eller via en blog.

Det er ret nemt at få sat en blog op i verdens bedste system word press via one.com eller andre lignende billige hostings udbydere med et one click installation, og så har du en hjemmeside i luften.

WordPress er verdens mest udbredte system, og du kan melde dig ind i en facebookgruppe, hvor alle arbejder med wordpress, og hvor du kan stille spørgsmål eller fortælle om dine erfaringer med systemet.

WordPress er også open source og dermed et gratis system.

Via youtube kan du finde et hav af guides uanset hvad, du skal lave på din wordpress side og siden nemprogrammering har over 20 guides fra start til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.