Praktikant hjalp syrisk iværksætter i gang
Den syriske skrædder Jan Zara Ahmad fik hjælp fra Skanderborg Revision, da han ville åbne sin egen forretning. En praktikant fra Erhvervsakademi Aarhus fulgte og bar, så en spæd idé blev til en bæredygtig forretning.
– Må jeg komme ind? En ældre kvinde titter forsigtigt og smilende ind ad døren til skrædderiet. Det lille butikslokale er fyldt godt op med journalist og to revisorer, der har sat skrædderen stævne.
– Ja, ja, kom bare ind, smiler butiksejer Jan Zara Ahmad og gestikulerer med smil, øjne og arme, at hun er mere end velkommen.
Udenfor trakterer vejrguderne med slud og isnende, hård vind, men Jans venlige kropssprog, akvariets rislende lyde og duften af varmt stof fra strygejernet får kropstemperaturen nogle grader op i det sekund, man træder ind i butikken.
Butikken har været åben i mindre end en halv time, og den forsigtige kunde i døren er dagens fjerde, der kommer for at få lagt bukser op, syet lynlås …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.