KOM GODT I GANG MED DIN VIRKSOMHED!

Når man driver virksomhed, vil man oftest hellere fokusere på at komme ud over rampen end at bruge tiden på papirarbejde. Områder som jura, skat, revision og forsikring er dog en væsentlig del af at drive virksomhed, selvom disse emner en gang i mellem kan give andledning til panderynker hos iværksættere. Vi vil derfor gerne tilbyde muligheden for at få styr på de grundlæggende spørgsmål, der melder sig i forbindelse med at drive virksomhed.

Glitnr inviterer i samarbejde med Beierholm Revision og Din Forsikringsmægler til startup workshop med mulighed for faglig sparring indenfor de væsentligste områder, der er forbundet med at drive virksomhed.

SKAT, JURA, FORSIKRING & FORRETNINGSUDVIKLING

Denne aften vil der være mulighed for at rådføre sig med eksperter indenfor forretningsudvkling samt de aspekter, der er forbundet hermed. Hvad enten du har behov for hjælp til, hvordan en ejeraftale udfærdiges, hvordan man …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.