Uanset hvilken startup-drøm du er ved at realisere, så er IT med sikkerhed et væsentligt redskab til at nå dine mål. Hvad enten du har fokus på leverandørstyring, salg eller markedsføring, så skal der IT-systemer til, hvis du vil skalere din forretning og klare dig i konkurrencen.

Hvis du ikke selv er IT-haj kan det dog være svært at vide, hvilke muligheder der er, og hvilke af dem, der bedst egnet til at understøtte dine formål. Det kan være uoverskueligt og tidskrævende at tilegne sig den nødvendige viden, derfor vil vi gerne dele en serie af IT-introduktioner med dig.

I freelance-konsulenthuset Right People Group er vi selv i gang med at starte op på en række nye markeder og har i den forbindelse ansat flere nye medarbejdere. Vi har derfor lavet en serie af video-baserede seancer, der giver vores en god introduktion til mange af de IT-områder, som vi arbejder med.

Hvad er Softwareudvikling/ Business intelligence / Digital marketing etc.?
Seancerne …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere