Uanset hvilken startup-drøm du er ved at realisere, så er IT med sikkerhed et væsentligt redskab til at nå dine mål. Hvad enten du har fokus på leverandørstyring, salg eller markedsføring, så skal der IT-systemer til, hvis du vil skalere din forretning og klare dig i konkurrencen. Hvis du ikke selv er IT-haj kan det dog være svært at vide, hvilke muligheder der er, og hvilke af dem, der bedst egnet til at understøtte dine formål. Det kan være uoverskueligt og tidskrævende at tilegne sig den nødvendige viden, derfor vil vi gerne dele en serie af IT-introduktioner med dig. I freelance-konsulenthuset Right People Group er vi selv i gang med at starte op på en række nye markeder og har i den forbindelse ansat flere nye medarbejdere. Vi har derfor lavet en serie af video-baserede seancer, der giver vores en god introduktion til mange af de IT-områder, som vi arbejder med. Hvad er Softwareudvikling/ Business intelligence / Digital marketing etc.? Seancerne har vi delt på vores blog, så du og andre interesserede også kan se med. Hvert indlæg er bygget op om et overordnet tema, der forklares via korte tekster og række små videoer. Vi kommer rundt om alle de primære IT-områder og hver session tager cirka en time. Kig med her og se hvad du skal lære først: https://rightpeoplegroup.com/tag/right-people-group-university/


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind