Det hele startede i sommeren 2014. Jeg var lige startet i 1.E på iværksætterlinjen på Roskilde HHX. Jeg havde hele mit liv gået og ikke vidst hvad jeg ville være, lige indtil jeg blev præsenteret for den linje. Det hele gik pludselig op for mig, at alle mine personlige egenskaber og mine krav til mit arbejde pegede fuldstændig på at jeg var født til at skulle være iværksætter. Jeg har altid været utrolig kreativ og gjort tingene på min egen måde. Jeg har altid elsket at kaste mig ud i ting, uden at vide hvordan det ender. Stædig er også et ord jeg er bekendt med, nærmest på grænsen til det ubehagelige. Jeg husker mig tilbage for mange år siden, hvor min bedste ven og jeg var ude at spille basketball sammen en tidlig sommeraften. Vi valgte et punkt hvor vi skulle kaste bolden i kurven. Hver gang det lykkedes, skulle vi gå lidt længere tilbage. Vi nåede til sidst til det punkt hvor vi dårligt kunne ramme kurven pga. afstanden. Efter 20 minutter opgav min ven og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.