Mange nystartede eller mindre virksomheder og butikker finder det vanskeligt at komme i gang med at markedsføre sig. Der er så mange muligheder, men ofte er budgetterne til annoncering ikke så store for en mindre, nystartet virksomhed.

Der er heldigvis gode steder at starte, som tilmed heller ikke er så omkostningstunge som f.eks store kampagner i aviser og radio. Denne artikel omhandler en af disse.

Det er ingen hemmelighed, at et godt førstehåndsindtryk er vigtigt. Det gælder i den grad også når du gerne vil markedsføre din forretning.

Bilreklamer er bemærkelsesværdige, og giver din forretning fantastisk eksponering. En flot og professionel udført bilindpakning af alle virksomhedens biler, er stærk branding og en alt for overset marketingstrategi.

Markedsføring af din virksomhed eller butik med bilreklame er billigt og effektivt. En professionel bilindpakning koster typisk ikke mere end DKK 10-15.000, og kan …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.