Mange nystartede eller mindre virksomheder og butikker finder det vanskeligt at komme i gang med at markedsføre sig. Der er så mange muligheder, men ofte er budgetterne til annoncering ikke så store for en mindre, nystartet virksomhed.

Der er heldigvis gode steder at starte, som tilmed heller ikke er så omkostningstunge som f.eks store kampagner i aviser og radio. Denne artikel omhandler en af disse.

Det er ingen hemmelighed, at et godt førstehåndsindtryk er vigtigt. Det gælder i den grad også når du gerne vil markedsføre din forretning.

Bilreklamer er bemærkelsesværdige, og giver din forretning fantastisk eksponering. En flot og professionel udført bilindpakning af alle virksomhedens biler, er stærk branding og en alt for overset marketingstrategi.

Markedsføring af din virksomhed eller butik med bilreklame er billigt og effektivt. En professionel bilindpakning koster typisk ikke mere end DKK 10-15.000, og kan holde i helt op til 8 år. Så der er virkelig mange eksponeringer for pengene i ”rullende markedsføring”.

Fanger folks opmærksomhed

Når din bil er udsmykket med en flot bilindpakning, vil den skille sig ud på vejene. Fanger du folks opmærksomhed, vil det gøre dit brand stærkere og give din virksomhed god, lokal synlighed. Hvis du bruger levende farver på din bilindpakning, vil det ganske naturligt tiltrække dine medtrafikanters opmærksomhed, mens du kører rundt i løbet af dagen.

Naturlig måde at reklamere på

Bilindpakningerer en mindre aggressiv form for reklame, som ikke vil irritere dine kunder. Bilindpakning lader dit budskab blive hørt – og ikke mindst set – uden at det er en distrahering for alle andre på vejen.

Udvider dit publikum

Bruger du din virksomheds bil som en måde at promovere din forretning på, kan du tiltrække et større publikum end med mange andre slags reklamer. Hvis din virksomhed har mange biler og/eller dækker et større geografisk område, vil dine bilreklamer kunne opnå tusindvis af daglige eksponeringer på vejene. Og din bilreklame virker ikke kun, når du er på farten. Også når dine biler holder parkeret, er du sikret eksponering!

Ekstra beskyttelse

Bilindpakninger tilføjer også gavnlig beskyttelse til din bil, af alt fra ridser til små buler. Bilindpakningen kan let fjernes, uden at skade bilens maling. Hvis du installerer en bilindpakning tidligt i din bils levetid, vil det holde din bil i en bedre tilstand, når du ønsker at bytte eller sælge den.

Lokal målgruppe

En af de bedste fordele ved at bruge bilindpakning er, at den kan sigte efter en bestemt lokal målgruppe, som du kører forbi og arbejder med hver dag. Hvis dit brand bliver set hver dag, vil det minde folk om at du er lokal, og de vil være mere tilbøjelige til at tænke på dit firma, når de søger den service du yder.

Hvis du er interesseret i bilindpakninger til din virksomhed i København eller har andre spørgsmål om det, kan det anbefales at kontakte Prodesign A/S i Albertslund på 43 430435